MFC it Klif

In het altijd gezellige Oudemirdum zijn wij in 2012 ingetrokken in het toenmalige buurthuis. Dit buurthuis is ondertussen omgedoopt tot een multifunctioneel centrum. Vanuit dit gebouw verzorgen wij de catering in Oudemirdum en omgeving. Naast de catering is er een snackpunt aanwezig. De gasten van ons snackpunt kunnen in de zomer heerlijk genieten van ons gezellige terras, en in de winter kunnen zij warm vertoeven in ons bruine café. Natuurlijk valt afhaal van snacks ook tot de opties.

Naast de catering en het snackpunt biedt het pand ook mogelijkheden tot zaalverhuur. Er zijn in totaal 4 zalen waarvan in zaal 1 een grote bar staat. Daarnaast kunnen alle zalen met verschuifbare wanden met elkaar verbonden worden of juist afgesloten worden. De ruimte is geschikt voor zowel de kleine groepen zoals een vergadering of familiepartij tot de grote groepen zoals een dorpsevenement of complete bruiloft.

MFC it Klif wordt ook wel gebruikt voor begrafenisdiensten. Het pand beschikt over een aula en een zaal waar tot 300 stoelen geplaatst kunnen worden maar ook kleinere families kunnen in een besloten ruimte bij ons terecht.  

Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek met u aan om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Bekijk ook eens http://www.itklif.nl/
E-mail: Info@aksescatering.nl
Mobiel: 06 45 42 45 07

Adres

Akse's Catering
Betelgeuze 2
8531 MV Lemmer
Postadres:
Postbus 95
8530 AB Lemmer 

Contact

E: info@aksescatering.nl
T: 06 45 42 45 07