Catering

In zowel de Hege Fonnen als MFC it Klif beschikken wij over een ruime professionele keuken waaruit de catering voorbereidt kan worden voor zowel de kleinere groepen als grotere groepen. De catering kan verzorgd worden op zowel onze eigen locaties als de door u gekozen locaties. Hierbij is de catering zowel mogelijk voor particulier als zakelijk.

Food

Onze keuken is veelzijdig en van alle markten thuis. Onze chef-kok gaat graag met u om tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. Alles is hierin mogelijk! Natuurlijk kunt u ook kiezen uit de menu’s die zijn samengesteld door onze chef-kok. Life-cooking is in onze ervaring een positieve toevoeging op uw partij. Denk hierbij aan onze chef-kok die achter de BBQ staat, of onze chef-kok die aan het einde van de avond midden in de zaal een broodje beenham voor uw klaar maakt.

Drinks

Een tweede optie in onze catering is ons dranken aanbod. Wilt u dat wij naast het eten ook het dranken aanbod regelen, of wilt u dat wij alleen het dranken aanbod regelen op bijvoorbeeld een borrelavond? Geen probleem!. Ons aanbod gaat van koude tot warme dranken en van binnenlands tot buitenlands gedestilleerd. Indien u het helemaal goed wil aanpakken, kunnen wij een complete bar met tap en glaswerk leveren op locatie. Past het dranken assortiment niet in de bijgeleverde koelkasten, dan hebben wij de beschikking over meerdere koelwagens om zowel uw food als drinks gekoeld te houden.

Graag gaan wij een vrijblijvend gesprek met u aan om de mogelijkheden met u door te nemen

E-mail: Info@aksescatering.nl
Mobiel: 06 45 42 45 07

Adres

Akse's Catering
Betelgeuze 2
8531 MV Lemmer
Postadres:
Postbus 95
8530 AB Lemmer 

Contact

E: info@aksescatering.nl
T: 06 45 42 45 07